Linda Gudman o ploči

Linda Gudman o ploči

Linda Gudman (1925 – 1995) bila je popularni astrolog i pesnikinja. Ostala je zapamćena kao jedini autor astrološke knjige koja je ušla na listu Njujork Tajmsa za najbolje prodavanu knjigu. Ona je prva propagirala Teslinu purpurnu ploču jer je kroz svoju bogatu karijeru iskusila njenu veliku moć.

„Zvezdani znakovi“– Linda Gudman, deo knjige posvećen Teslinoj purpurnoj ploči
….Već smo naučili da svaki materijalni predmet i svako ljudsko biće vibrira sa individualnom frekvencijom koja se može meriti. To je energija životne snage, na kojoj počivaju univerzalna harmonija i sinhronizovanost, zaboravljene duge i zaboravljene melodije…. U Indiji ta životna energija naziva se Prana. Ali, bez obzira na njeno ime, bez te snage ne možete živeti, a trenutno koristite samo jedan mali deo…. Postoji mnogo mogućnosti da se uskladite. Ne samo jedna ili dve. Mnogo. Jednu od mogućnosti predstavlja Teslom inspirisano otkriće u doba Wassermanna koje zbog nedostataka boljeg izraza nazivam purpurnim pločama…. Već samo mala ploča može postići veliko čudo, ali smatram da je u različite svrhe korisno pri ruci imati obe te veličine. Ploče se anodiziraju ljubičastom bojom, lekovitim zrakom u duginom spektru. Time se menja atomska struktura ploča tako da budu sa visokofrekventnim vibracijama životne snage koja je na vrlo komplikovan način povezana sa poznatom energijom negativnih jona. „Purpurne energetske ploče“ okružene su energetskim poljem, a ta energija je u stanju prožeti sva živa bića: biljke, životinje i ljude…..

….. Kod mene je najkorisnije delovanje te ploče povezano sa bolovima. Kada se purpurna ploča stavi na opekotinu ili posekotinu ili se koncem ili uzicom pričvrsti na bilo koje bolno mesto na telu, vidno se ubrzava proces zarastanja. Bol jasno popusti, ili začuđujuće brzo nestane. Većinom to traje samo pet do deset minuta, retko duže od dvadeset. Energija ploča dovodi do vibracije ozleđenih stanica ili ozleđenog tkiva na normalnu frekvenciju

…Posebno često koristim čudesno delovanje energetskih ploča da bi se oslobodila mučnine. Svaki put kad mi je loše, brzo uzmem purpurnu ploču, legnem u krevet na leđa i stavim ploču na solarni pleksus. Veća ploča u takvim slučajevima deluje brže, ali i manja služi svojoj svrsi samo što onda traje nekoliko minuta duže. Mučnina obično nestaje nakon pet minuta, većinom nakon jednog do dva minuta, a ponekad već nakon trideset sekundi. Ne znam šta bih radila bez tih ploča za smirivanje bolova, pa ih uvek držim pri ruci u slučaju da mi nekad hitno zatrebaju….

….Osim što purpurne ploče smiruju sve vrste bola za najkraće moguće vreme i pokazuju različite druge efekte, postoji još jedna primena u koju gotovo da ne poverujete. Ona se da videti i pojavljuje se neuočljivo. Ipak se bojim da nema drugog načina da vas stvarno uverim u to; morate to sami jednom pokušati.

…Mnogi ljudi koriste te purpurne ploče već više od petnaest godina. Ja svoje ploče imam više od deset godina, a ni nakon tako dugog vremena nisu izgubile svoju delotvornost. Kada se struktura atoma u aluminijumu promeni, ona ostaje očuvana u tom novom obliku možda zauvek. Ploče nemaju „naboja“, one su samo promenjene kako bi titrale sa životnom snagom univerzuma, ili kako je to Tesla rekao, sa „slobodnom energijom“.

…Takođe veoma je važno da se delovanje Teslinih ploča ne svede na magijsko područje! Oblici energije nisu magijski, a mogu se dokazati u praksi. Kada se povisi sopstvena količina energije tada to može doprineti lakšem spiritualnom razvoju. Ali, Tesline ploče, poput drugih nosioca energije iz područja svemirske energije, sadrže informacije, te služe kao pomagala za dalji razvoj, ali ni u kom slučaju nisu zamena za potrebno lekarsko lečenje!